Δημήτριος Α. Μπούρας

 

Ο ιατρός είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διδάκτωρ στο Τμήμα Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου έχει ασχοληθεί με θέματα μοριακής βιολογίας και διάγνωσης. Κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου  σπουδών της «Ανθρώπινης Αναπαραγωγής» στο τμήμα της ιατρικής σχολής του Δ.Π.Θ. όπου έχει ασχοληθεί με την εργαστηριακή ανδρολογία και την υπογονιμότητα.

mpouras cv

Έχει εργαστεί στο Νοσοκομείο Παίδων ‘Αγία Σοφία’ (εξειδίκευση στις παιδιατρικές αιμοληψίες) και στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Γ.Ν.Α ‘Αλεξάνδρα’, όπου εκπαιδεύτηκε στις εξετάσεις ανδρικής υπογονιμότητας (σπερμοδιάγραμμα) και στις γυναικολογικές και ανδρολογικές καλλιέργειες.

Έχει εκπαιδευτεί στις Μοριακές Διαγνωστικές Τεχνικές στο Νοσοκομείο San Raffaele στο Μιλάνο της Ιταλίας (2013) και στο Maastricht της Ολλανδίας (2016), μετά από υποτροφία από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Κλινικής Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (ESCMID).

Είναι πιστοποιημένος από την Ευρωπαϊκή Εταιρία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE) για τη διενέργεια της Βασικής Ανάλυσης Σπέρματος (Σπερμοδιάγραμμα).

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεομάρτυρος Δημητρίου 1,
Tρίπολη

info@medanalysis.gr

2710 224245

SOCIAL